Ekologisk hudvård

I fredags fick jag hem ett paket från Cecilia och Ax & Lin - Gaia. Alltid trevligt med paket och speciellt när det kommer till bra hudvårdsprodukter. Kommer att testa dessa hudvårdsprodukterna och sedan ge er en recension här i bloggen om vad jag tyckte om produkterna och hur dem har fungerat på min torra hy i ansiktet.
 
Och är Ni läsare själva intresserade av att testa på produkter från Ax & Lin - Gaia så kan jag erbjuda er en rabattkod som ger er 15% rabatt på hela ert köp fram till den siste mars. Uppge koden: » rab15 «.
 
Paketet innehöll:
 
Intensive Moisturiser - Lyxig ansiktskräm speciellt framtagen för att ge långvarig fukt till torr eller mogen hy. Perfekt som nattkräm eller när en extra fuktboost behövs. Djupt penetrerande ekologiska oljor och aminosyror hjälper till att behålla fukt, hudton och elasticitet - utan att huden känns eller ser fet ut. Närande ekologisk aprikoskärnolja, sötmandel och nyponolja ger optimal fukt och minskar uppkomsten av rodnad och fina linjer. För bästa resultat mot pigmentfläckar, använd produkten tillsammans med kropps- och ansiktsoljan Belly Oil.
 
Belly Oil - Havandeskapsolja i praktiskt pumpspray. Huvudingredienserna är nyponros, vetgrodds- och jojobaolja. Nyponros verkar uppstramande och återfuktande, medan vetegrodd främjar hudens elasticitet. Jojobaoljan binder fukt och är en fantastisk mjukgörare som ger en sammetslen känsla på huden. Bäst av allt, den hjälper även till att reducera befintliga bristningar. Fungerar oavsett om du är gravid eller inte.
 
Foaming Cleanser - En löddrande ansiktstvätt som enkelt och effektivt avlägsnar smuts, make-up och orenheter utan att orsaka torrhet. En av de främsta verksamma ingredienserna är Gotu Kola, en indisk ört som innehar ett flertal positiva effekter på hud och hälsa. Bland annat återuppbygger den och reparerar skadad hud som exempelvis ytliga blodkärl, eller spår efter acne, samtidigt som den rensar ut slaggprodukter. Din hud lämnas mjuk, fräsch och ren. Ekologiskt grönt te och kamomillextrakt ger särskild vård för känslig hud och bekämpar fria radikaler.
 
Facial Exfoliant - Djuprengörande peeling som försiktigt polerar, slätar ut och förfinar hudens yta samtidigt som smuts och orenheter avlägsnas. Resultatet blir ren, klar och föryngrad hy. Huvudingrediensen är fint krossade valnötsskal som varsamt peelar hudens yta utan att repa. De antioxiderande egenskaperna hos gingko biloba och ginseng, bidrar till att förbättra hudton och struktur. Berikad med avocado, vetegrodds -och jättenattljusolja vars essentiella fettsyror ger näring, återfuktar och bidrar till att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor.
 
 
/ Sofia Werlin

Kommentera här