Dimmig torsdag!

God morgon på Er i kylan och dimman! Vi har varit vakna sen strax efter sju imorse och Tuva-Li busar runt bland sina saker just nu..

Sitter och väntar på att något företag ska komma och kolla avloppsrören här i lägenheten! De skulle börja nu klockan nio men sen är det frågan i vilket av husen de börjar i.

Jag vill helst inte att de går in med huvudnycklen, speciellt inte när vi ändå är hemma. Man vill ändå ha lite koll på vad det är för folk som går in. Inte för att jag misstror någon men har varit med om det i min gamla lägenhet att fastighetsskötaren gick in med huvudnycklen när de skulle sätta in glas i badrumsskåpet, sen glömde de att låsa när de gick. Så jag kom hem till en olåst lägenhet sent på kvällen. Jag är bara glad över att ingen hade gått in och stulit både värdesaker och annat som fanns i lägenheten.

Blir en lugn torsdag för vår del! Tuva-Li var jätteledsen och varm igår. Magen var inte heller okej på henne igår så vågar inte chansa.

Tror att det är tänderna som bråkar! Just nu är både kindtänderna i underkäken på väg upp samt hörntänderna. Allt på en och samma gång. Hon brukar bli både hängig, varm och dålig i magen när tänderna bråkar.

Vi har ätit samma middag och jag blev inte dålig igår. Har inte blivit dålig än heller så håller tummarna att det som sagt är bara tänderna. Ni med barn vet vad jag menar med dålig mage och tänder..

Imorse hängde där ett paket från Buzzador på dörren! Vi kom med i deras kampanj med MAM Friends..

Så nu ska vi få testas MAM's nya bitringar! Tuva-Li använder sällan bitring men när tänderna är på väg så ska ALLT in i munnen och allt ska bitas på.

Så det var perfekt att just det paketet kom idag! De nya bitringarna är gjorda i 100% naturgummi som utvinns från MAM's egna produktionsanläggningar. Givetvis är bitringarna fria från BPA, BPS och giftiga ämnen.

Vi fick hem Sköldpaddan Bob idag - en bitring som är lämplig för barn från 5 månader och upp. Bob ska även hjälpa till att utveckla barnens koordinationsförmåga och finmotorik.

Nu ska jag passa på att svara på Era kommenterar, svara på mail och sen försöka få Tuva-Li att vila lite innan de kommer och kollar avloppen..

/ Sofia Werlin

Kommentarer

Heléna

Kommentar postad den

Förstår att du inte vill att de går in i lägenheten med huvudnyckeln! Hoppas Tuva-Li mår bättre idag <3 Mina barn fick jobbigt med magen i samband med att de fick tänder så det kan nog mycket väl bero på det. Hoppas du får en jättefin dag Sofia <3 Kramar

Svar: Tack! 💕
Idag är det mycket bättre med henne, så gissar på tänderna! Inte företa gången hon blir dålig i magen när dem ska igenom.
Sofia Werlin

Miss Tosse Queen

Kommentar postad den

Casper åt nästan upp sina bitringar så mycket som det kliade på honom när tänderna var på väg hahahaha

svae: Ja jätte tråkigt och besvikelsen går ej att beskriva med ord :(
Japps helt klart :D <3 Det hoppas jag med för att flyttstädningsfirman kommer hit på lördag kl 8.30 hahahaha

Svar: Haha 🙈. Så långt har det inte gått här i alla fall och än är bitringarna hela ☺️
Sofia Werlin

Eva Eltén

Kommentar postad den

Usch ja dem där tänderna kan verkligen ställa till det för dem små magarna. Båda mina har blivit dåliga i magen när det nalkats tänder 😔

Svar: Ja fy verkligen! Helt galet egentligen 😬😩
Sofia Werlin

Netti Starby

Kommentar postad den

Vilken fin bitring och hoppas att det bara är hennes tänder som spökar. Kramis

Svar: Ja den var himla söt!
Hoppas det med, inte lust med någon magsjuka 😬
Sofia Werlin

Blondina

Kommentar postad den

Har en frågestund i bloggen :) kom in å ställ nå frågor för jag svara i en vlogg sen :) kram Btw fin blogg

ullie

Kommentar postad den

hoppas de kollat avloppen jobbigt att vänta när de säger en tid o sen inte kommer

vi har tom lite sol här idag men kallt o bara några plus grader

tack fina du o ha en fin torsdag kram

Svar: De kom aldrig och kollade avloppen 😬.
Så här satt man hemma i onödan 😬
Sofia Werlin

Sandra

Kommentar postad den

Vilken söt bitring!

Svar: Visst var den? ☺️
Sofia Werlin

Erika

Kommentar postad den

Vad dåligt att tidigare fastighetsskötare inte hade låst!

Svar: Ja faktiskt! Är bara glad att ingen hade gått in i lägenheten.
Sofia Werlin

Kommentera här