Jobba, rolig sak och shopping...

Har varit hemma i ungefär en timme nu, men har fixat med lite annat och varvat ner efter dagens jobbpass trots att det var ett kort sådant. Sitter och tittar på CSI N.Y. just nu, när det är slut blir att släcka ner datorn och lägga sig, ett nytt jobbpass imorgon igen.

Fast imorgon börjar jag som vanligt, O7:3O. Så ska komma ihåg att ställa om klockan på mobilen så den inte ringer vid halv fem imorgonbitti. Jobbar till 16:OO både tisdag och torsdag denna veckan så ska försöka att göra några tidsinställda inlägg med, vill inte smsa upp alla mina pengar, även om det inte kostar något speciellt så kan det vara bra att ha de pengarna till annat.

Hände förresten en rätt så rolig sak på jobb ikväll. Vill dock inte skriva ut vad utan det kommer. Lite småchockad fortfarande, men det är kanske bara bra. Ska i alla fall bli intressant att veta vad som kommer hända m.m. Jag är öppen för det mesta och detta är jag också öppen för.. Blir ni nyfikna?

P
å onsdag ska jag eventuellt ner till Malmö tillsammans med My och förhoppningsvis Sandra. Får se om det blir av eller inte, beror lite på om My behövde jobba eller ej. Sen måste jag kolla upp vilken dag jag skulle till min frisör, har för mig att det var på onsdag men jag vet inte när. Annars tar jag med mig lillasyster till VÄLA på eftermiddagen..

Nu ska jag svara på era kommentarer, fixa med något tidsinställt inlägg och sedan kolla klart på CSI N.Y. Ni får sova så gott sen och ha en bra tisdag, uppdaterar bättre när jag har kommit hem från jobb.
/ Sofia Werlin