Doktorbesök... Igen!!

Men nu har jag tagit tag i saker som många har sagt åt mig att göra ett bra tag. Lika bra att få det gjort om i fall att det skulle vara något så går man inte med det för länge innan man väljer att kolla upp det.

Eftersom jag en längre tid har känt en klump i halsen när jag äter, dricker och ska svälja kom vi in på det under julafton. Mormor tyckte då att det påminde om hennes symptomer när hon fick struma i 20-års åldern. Jag har även frossa och helt plötsligt kan frossan ändras till att jag blir väldigt varm och håller på att svettas ihjäl.

Hjärtat slår snabbare än vanligt ibland och den där klumpen i halsen är väldigt jobbig. När det känns som man ska sätta i halsen och kräkas när man sväljer sitt p-piller som är minimaliskt så är där något som är fel. Fick en tid till min läkare på vårdcentralen igår, pratade om det samt att hon frågade om min vikt.

På mellan 3-4 månader har jag gått upp +25 kilo. Självkänslan och bilden av sig själv får sig en kraftig törn vill jag lova. Blev i alla fall en massa prover igår som är skickade på analys eller vad man ska kalla det för. Förhoppningsvis ringer läkaren med svaren imorgon, annars blir det på måndag.

Sju rör med blod skickades iväg men eftersom jag inte var fastande så vet jag inte om jag behöver göra om proverna igen. De vill ju helst att man ska vara fastande. Lite dumt att de inte sa något när jag ringde och bokade tiden dock. Men det löser sig alltid.
/ Sofia Werlin