Sen kvällsmat, paket och naglar...

Har nyss duschat och ätit en väldigt sen kvällsmat. Jag åt vid fyratiden på jobb och att klara sig på den maten jag åt idag tills imorgonbitti är inte riktigt bra, kommer vakna upp inatt annars om jag inte hade ätit.

Imorgonbitti ska jag äntligen få mina naglar fixade. Hon kommer ner till salongen och fixar dom till mig trots att hon har ledig tillsammans med barnen nu under påsken. Köpte ju ett litet påskägg fullt med godis till henne som ett litet extra tack för att hon hoppa in när hon är ledig.

Hämtade ut min kamera efter jobb innan, den är jättefin och superbra. Bilderna blir jättebra, så nu hoppas jag att man kan ta perfekta bilder på naglarna imorgon. Måste ju testa den men det orkar jag inte göra nu ikväll, får bli en testfotografering imorgon istället.

Fick även hem mina smyckesdelar innan idag så imorgon när jag är ledig blir det att börja med smyckena igen. Tycker att det är skoj att både göra smycken och pyssla med annat. Har ett armband som jag tänkte göra imorgon, så hoppas att det blir fint och som jag har tänkt mig det.

Mitt knä gör fortfarande jätteont, så jag måste kolla upp det. Det är över 2 veckor sen som jag trillade i trappan här hemma och svullnaden har fortfarande inte lagt sig samt att jag har råkat slå i knäet yttligare några gånger. Men jag har inte tiden till att vara hemma från jobb m.m. Jag har annat jag måste fixa med och hinna med..

Nu ska jag svara på kommentarer, läsa lite bloggar snabbt och sedan släcka ner datorn. Ska upp redan klockan 07:00 imorgonbitti för att fixa mina naglar 07:45 så jag uppdaterar när jag har kommit hem imorgon. Lär säkert sova ett litet tag efter det med..
/ Sofia Werlin