Färg, planer och höstkläder...

Sitter och kollar på lipstick jungle just nu. Fixade till håret innan eller ja mamma satte i färgen till mig, resten skötte jag själv.

Håret blev bra, mycket bättre än vad det var innan. Nu blir det ingen mer färgning på ett bra tag. Inte förrens jag åker ner till Egypten iaf. Men då blir det frisören innan dess. Inget hemmafix så det blir helt fel. Men nu är jag nöjd med färgen och det ser normalt ut tycker jag. Får kolla ute i solljuset imorgon, man ser alltid det bäst då..

Planerna för morgondagen är körskolan och sen polisen. Nu tror jag säkert att många utav er som läser undrar vad jag ska göra hos polisen. Men det är faktiskt inget viktigt egentligen. Jag ska bara hämta ut mitt pass och inget annat. Ska bli roligt att se hur fotot blev, det såg rätt bra ut när jag fick se det på skärmen men man vet aldrig...

Efter polisen ska jag nog umgås lite med Stéphanie. Vi ska till polisen tillsammans eftersom hon också ska hämta ut sitt pass. Får se vad vi hittar på sen, blir nog en liten fika nere i stan. Ska kolla upp vädret sen när jag har skrivit klart detta inlägget. Dags att börja med lite höstkläder nu. Dock kan jag inte hänga undan mina sommarkläder eftersom jag reser iväg snart...

Nu ska jag svara på kommentarer, läsa bloggar och kolla upp vädret tills imorgon. Tror ni att det blir för varmt att gå med stövlar och en lite tjockare jacka imorgon om det regnar? Vi får se vad där står på dmi.dk hemsida, det brukar stämma bra överrens.
/ Sofia Werlin