Dålig uppdatering...

Lovade ju er att skriva och visa bilder på naglarna när jag kom hem igår. Men det hann jag faktiskt inte med. Åkte hemifrån halv tre och var hemma vid kvart i sju igen. Gick lite på stan med Sandra efter att jag hade fixat mina naglar. Köpte clips till mitt hår så nu en dag ska jag sy fast mitt löshår på dom..

När jag kom hem åt jag lite sen smsade Steffie mig och frågade om jag ville komma hem till henne och kolla film och så. Självklart ville jag det, längesen jag träffade henne ju. Hon hämtade mig vid halv åtta ungefär. Körde hem till henne direkt. Åt lite taco och sen satte vi oss i soffan för att kolla på både Mamma Mia och Twilight. BRA FILMER? Jo tack att dom var. Måste fixa hem båda två så jag kan se dom om och om igen...
Sov hos henne inatt då jag började jobba klockan 13-17 idag.

Ska faktiskt bara ta det lugnt idag. Kommer inte hinna ner till Linus. Så ska ta en helg tillsammans med honom snart, saknar honom jättemycket. Den mannen är så himla bra och jag gillar honom jättemycket. Kan faktiskt vara rätt skönt att vara hemma ikväll, inte varit hemma på några år när det har varit nyårsafton faktiskt.

Jag önskar er alla ett gott nytt år. Inatt blir bloggen 1 år och det får vi fira med ett inlägg imorgonbitti för datorn lägger jag ifrån mig nu ikväll och tar en myskväll tillsammans med familjen!
/ Sofia Werlin