Kräsen...

Jag är ute efter en ny vinterjacka. Tror ni att jag hittar någon? Nej givetvis inte, så lär få frysa i vinter helt enkelt. Tänkte att jag skulle bege mig ut till VÄLA imorgon efter att jag har fixat mina fansar. Har fått lite rabatter hos H&M så förhoppningsvis hittar man någon där.

Ska snart göra lite middag, tar och göra en räkröra och till det blir det keso och avokado. Är inte sugen på något speciellt idag. Sen har jag mått konstigt hela dagen med. Det går väl över förhoppningsvis. Lite sömn på det hela borde göra susen. Är fri imorgon så kan ta en liten sovmorgon.

Har inget annat planerat förutom att få fixat mina fransar och VÄLA. Måste dock inom Actic med och skriva på avtalet om att avsluta mitt träningskort. Lika bra att göra det imorgon när jag ändå är i stan, får köra in lite tidigare så hinner jag nog med det också.

Om jag skulle ta och svara på kommentarer och sen fixa med lite middag. Uppdaterar med något roligare senare ikväll, tills dess får ni hålla er tillgodo med de nuvarande inläggen som finns här i bloggen..
/ Sofia Werlin