Middag, körskolan och lite shopping...

Har nyss ätit lite middag här hemma, blev hamburgare med baconlindad halloumiost till. Jättegott och mättande. Halloumiost har blivit min nya favorit, perfekt tillbehör nu i sommar till det grillade.

Proven på körskolan idag gick superbra, höjde min statistik till 88-91% och gissa vem som snart har sin uppskrivning samt uppkörning? Jo JAG!! Så himla nöjd med att jag har höjt min statistik så pass mycket så man kan boka allt nu. När jag kommer boka och så kommer jag inte att tala om, det gör jag efteråt när allt är klart och godkänt.

Efter körskolan blev det en tur ner till stan tillsammans med Stéphanie. Blev en klänning inne på Gina Tricots rea, en bikini på H&M och en berlock till mitt Thomas Sabo armband. Nu blir det att spara pengarna tills den 10 juli då det blir en tripp upp till Ullared tillsammans med My och Sandra.

Blev en lite tur inom Wayne's Coffee där det blev en ice chai latte. Lite får man unna sig och eftersom det är mest mjölk i den så är det okej. Har sprungit på toa hela dagen idag när jag satt på körskolan. Måste ha varit en vattenkanna eller något för jag sprang på toa var 10:e minut..

Imorgon är det jobb igen mellan 07:45 - 16:00 så det blir sängen i tid idag. Ska snart hoppa in i duschen och sen tänkte jag sätta igång någon film. Hyrde två stycken på jobb igår så får se vilken jag ser sen. Känner mig ganska trött och matt i kroppen så får hoppas att jag inte somnar.

Nu ska jag fixa till lite samt svara på en massa kommentarer som jag inte har hunnit med de senaste dagarna. Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering och så men det blir så när man jobbar en del..
/ Sofia Werlin