Fredag igen..

Det är redan fredag och det känns faktiskt inte som en fredag. Kanske är det för att man har jobbat så mycket hela veckan att man inte håller koll på dagarna.

Just nu är det fint väder ute och det ska bli fint väder idag med så det blir Bakken idag. Ska bli skoj att åka lite karuseller m.m. Eftersom mamma och pappa inte är mycket för karuseller så är det jag som får åka med lillasyster. Men det är bara skoj, massa karuseller!!

Blir inte så mycket uppdatering idag heller men ska försöka mmsa lite inlägg om det går. Eftersom vi ska in till Danmark vet man aldrig om det funkar eller inte. Men jag ska försöka iaf, annars uppdaterar jag när jag kommer hem ikväll.

Smsade precis min chef också. Frågade om han kunde betala ut min semester ersättning på det jag tjänade förra året. Jag har inte fått betalt ut det än så jag vill gärna ha dom pengarna med. Blir lite svårt att betala min resa till Egypten annars. Så jag hoppas verkligen att han läser mitt sms och lägger på det på lönen..

Nu ska jag svara på kommentarer och fixa lite annat smått. Ska tvätta av ansiktet med och smörja in det innan jag sminkar mig. Blir kanske en uppdatering innan vi åker in till Danmark..
/ Sofia Werlin