Söndagskväll..

Har inte uppdaterat något idag då jag har jobbat mellan 14-19 och sen hade jag ingen ork till att uppdatera imorse när jag vaknade.

Jobbet idag gick jättesnabbt. Mycket folk som var och handlade och många som tog ut pengar till julmarknaden inne i stan. Träffade en del man känner som tyckte att det var skoj att se mig igen då jag bara jobbar var tredje helg nu.
På min middagsrast satte jag mig och läste en skvallertidning och åt en risifrutti guld. Såg att där var två lådor med glas i, nyfiken som jag är tog jag självklart upp och kollade på ett glas. Såg att där stod chefens namn på ett utav glas. Kollade på resten utav glasen med och alla som jobbar där har fått ett glas med sitt namn på förutom jag och mamma.
Jag blev faktiskt sur på det, dålig stil att de inte har gjort glas till oss två och jag är fortfarande irriterad över att jag inte har fått någon studentpresent!!!
Just nu vill jag bara få ett utav de nya jobben jag har sökt, komma bort från de där stället...

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt. Kolla lite på tv och så bara. Läsa de bloggar som jag inte hann med imorse. Imorgon blir det kanske Danmark och Helsingör tillsammans med mamma och lillasyster för att gå på deras julskyltning. Hoppas på att vädret är mysigt och att det inte regnar en massa.
Vad ska ni hitta på ikväll och imorgon?
/ Sofia Werlin