Städat, tvättat och lite annat...

Har fixat och donat hela dagen idag känns det som. Hela lägenheten är städat från golv till tak. Igår hade jag nästintill en heldag nere i tvättstugan, blev både klädtvätt och mattvätt. Är rätt glad att där finns en tvättmaskin som klarar av att ta just ens stora mattor som man har här i lägenheten.
 
Så nu behöver man inte ta mattorna på ett tag i alla fall, skönt att ha det överstökat. Hann även med att baka en tigerkaka innan imorse. Så har nyss kommit hem från mormor och hennes sambo, bjöd på lite fika därborta. Alltid trevligt. Få ta tag i vikten efter allt annat. Just nu lägger jag inte så stor fokus på det även om jag håller koll på vad jag stoppar i munnen.
 
Vill ju ner till min normalvikt igen men ibland är det bara jobbigt. Men det ska nog bli bra i slutändan. Min dietist ska sluta men en annan ska ta över så förhoppningsvis får jag en tid till henne snart. Får även hoppas på att hon har något bra att säga och att vi båda två kan komma fram till något som är bra just för mig!
 
När jag har avslutat detta blogginlägget ska jag sätta mig i soffan och fila ner mina naglar lite. De har blivit otroligt långa, början till häxnaglar faktiskt. Tycker att det är snyggt med långa naglar men dom ska inte vara för långa så man inte kan hantera det. Man ska helst kunna öppna burkar, stänga gylfen m.m utan att skada förstärkningen och framförallt slippa skada sina egna naglar.
 
Tjatar lite på er igen om mina tradera auktioner jag har ute. På mitt Wii, Wii balance board, ett spel till wii:et och värmespolar. Så in och kika om ni vill, kanske lägger ni bud, kanske inte. Skadar ju inte att kolla, eller hur? Även om mitt Wii och balance board är uppe rätt bra skadar det aldrig med lite extra reklam för det.
/ Sofia Werlin