Funderingar..

Torsdag igen och vädret ser ut att bli fint idag. Är det fortfarande fint när Tuva-Li vaknar igen, så får det bli en promenad, man får passa på när det är fina dagar.

Något jag satt och funderade på igår är varför gillar man något på exempelvis instagram, för att sedan ta bort sin gilla-markering? Jag får upp notiser på mobilen att den och den har gillat ditt foto, sen går man in på bilden för att se övriga gilla-markeringar och då finns inte personen som precis gillade med.

En annan sak jag funderade över igår är varför man helt plötsligt börjar gilla/kommentera något, när man inte har hört av sig på närmre ett halvår. Kanske jag som är knäpp med mina funderingar, men man blir lite fundersam.

Likadant med att man har försökt fråga folk om vi ska ses, om vi ska ta en fika, äta lunch etc. När man får ett svar om att vi tar det efter si och efter så, då tröttnar jag lite, bara för att jag har fått barn, så är jag inte mer förändrad än innan, det enda är att vi numera får sällskap av mitt allt i livet, men hon är oftast nöjd och glad och hon sitter gärna i en matstol och underhåller sig med sina leksaker.

Nu ska jag fixa här hemma medan lillan sover. Ha en fortsatt fin torsdag, så hörs vi lite senare..


/ Sofia Werlin