Film, läggdags och ännu en jobbdag...

Snart dags för min del att lägga sig. Jobbar imorgon igen, 13:00 - 20:00. Efter imorgon jobbar jag bara torsdag och fredag med och sen har jag ledigt hela helgen. Det sköna är att jag jobbar morgon på både torsdagen och fredagen!

Sitter och kollar på filmen Into The Blue just nu. Konstigt nog har jag aldrig sett klart hela filmen. Så när jag är klar med detta inlägget ska jag krypa ner under täcket och kolla klart på den. Ska ställa mitt alarm lite tidigare med, så man hinner med allt imorgon innan jobb..

Satt inne på Gina Tricots hemsida innan med och kollade lite. Har hittat en snygg skjorta jag vill ha, kostar bara 149 kronor och där finns en massa olika färger. Vill dock ha en vit eller korallfärgad, tycker att det är snyggt till en brunbränd kropp och till ett par korta jeans shorts.

Just nu är jag så himla seg i kroppen. Ont i magen/svanken har jag med. Inte alls skoj faktiskt, får hoppas att det går över snart, inte skoj att jobba när man har ont. Jag får väl ta några tabletter under dagen imorgon men då riskerar jag att få magkatarr eftersom jag inte tål alla sorters värktabletter...

Nej nu har jag inget mer skoj att skriva. Ska svara på kommentarer, smörja in kroppen och sen lägga mig. Uppdaterar imorgonbitti igen när jag har vaknat. Då med frukostpointsen och lunchpointsen för morgondagen!
/ Sofia Werlin