Stövlar och kalasplanering!

Trevlig eftermiddag på Er! Hemkomna från Väla, Tuva-Li har fått mat och nu vilar hon. Jag tar lite egentid i soffan framför bloggen..

Hittade ett par snygga stövlar ute på Väla, så nu är jag redo för hösten och vintern. Sommarskorna ska plockas undan sen, kallt om fötterna att använda dem nu. Dock perfekta när man bara ska ut och slänga sopor - i alla fall fram tills snön kommer.

Resten av dagen blir lugn! Inget annat planerat idag och det är rätt skönt. Blir fullt upp resten av veckan med möten och handling inför lördagens kalas. Mormor får lokalen redan på fredagen, så slipper stressa på lördag med att duka och fixa innan alla gästerna kommer. Hade nog hunnit ändå men känns bättre att ta det lite lugnt innan. Babysimmet hoppar vi denna veckan, även om vi säkert hade hunnit med det.

Sitter och skriver upp vilka grönsaker jag ska köpa till tacosen på lördag! Så svårt att beräkna hur mycket man behöver köpa av varje..

Mycket prat om just Tuva-Li's kalas men det är så skoj att planera och få dela med mig av det till Er!

Har skrivit upp alla grönsaker som ska handlas hem senare i veckan men tycker att det är så svårt att beräkna hur mycket som behövs av varje. Lättare när man står i butiken och ska handla allt. Då ser man mängden på ett annat vis.

Tortillabröd och nachochips samt stora glasbrukar med salsa är inhandlat redan! Passade på att handla det förra veckan när de flesta butiker här i Helsingborg valde att ha tacosfest.

Handlade hem sju stycken förpackningar med tortillabröd, så där är cirka sextio stycken tortillabröd totalt. Fyra stycken påsar nachochips och som jag nämnde ovan två stora glasbrukar salsasås á 800 gram vardera. Så jag hoppas att det räcker i alla fall.

Ska köpa en spann med turkisk yoghurt och göra vitlökssås av den. Sen ska där givetvis köpas hem ost och rivas. Mycket att förbereda men det kommer att bli bra tillslut..

Nu ska jag fortsätta här hemma medan loppan sover! Tusen tack för alla Era fina kommenterar på inläggen med bilderna på Tuva-Li, Ni är så fina! Kram på Er 🌸

(Gilla gärna inläggen genom att trycka på hjärtat här nedanför)

/ Sofia Werlin

Kommentarer

MALIN

Kommentar postad den

Vilka snygga stövlar :) Kram

Svar: visst är dem? Himla nöjd och de satt toppen 😍
Sofia Werlin

Molly

Kommentar postad den

Snygga!!

Svar: Visst är dem? Himla nöjd med dem 👌🏼😍
Sofia Werlin

Fröken Rödlök

Kommentar postad den

Visst är det roligt att planera festligheter och tillställningar, och att förbereda fest för sitt barn måste vara ännu roligare!

Svar: Tack skall du ha! Väntar på kallelse till ortopeden, fick samtal förut och det kan dröja upp till åtta veckor innan jag ens får en tid för att visa upp foten. Blir det då operation lär det väl dröja ännu längre tid =/

Svar: Jätteskoj att planera och fixa! 🌸
Sofia Werlin

Johanna Utterberg

Kommentar postad den

Vilka snygga stövlar!! :D

Svar: Visst är dem? 😍
Skopunkten - 199,- 👌🏼👍🏼
Sofia Werlin

Julia Svensson

Kommentar postad den

Åh så sjukt snygga!!

Svar: Visst är dem? 😍
199,- på skopunkten, som hittat 👌🏼👍🏼
Sofia Werlin

Miss Tosse Queen

Kommentar postad den

Riktigt snygga 👌

Svar: Vi umgås mer än gärna med er också ❤🌸

NICOLE

Kommentar postad den

Snygga de var :D SV Å ja det är verkligen höjden av mysigt haha :D

Svar: Så himla nöjd med dem! Brukar ha svårt att hitta stövlar, men dessa satt perfekt :D
Sofia Werlin

Erika

Kommentar postad den

Vilka snygga boots :)

sv. Åhh, tack!

Svar: Visst är dem? Himla nöjd! Kanonpris med, 199,- bra med rea haha 🙈
Sofia Werlin

Erika

Kommentar postad den

Bloggadressen kom nog inte med på förra?

Heléna

Kommentar postad den

Jättesnygga stövlar! Så skönt med stövlar som går upp på benen :D Jag tycker bara det är roligt när du skriver om dina planer kring kalaset på lördag :D Delad glädje är dubbel glädje sägs det ju :D Hoppas du får en riktigt fin kväll! Kram <3

Svar: Visst är dem? Jättenöjd med köpet :)
vad roligt att du tycker om att läsa om kalasplaneringen 😘🌸
Sofia Werlin

Kommentera här